Kurser

Den grundlæggende astrologi. Dette kursusforløb kan i tiden fremover ses på min anden hjemmeside under kurser:  

(www.astrologi-coaching.dk)


Til toppen af siden                     


PartnerskabsAstrologi.


Hvad sker der når to mennesker mødes? Skal det være et godt venskabsforhold eller kan det blive til et partnerskabsforhold?

Astrologiens 11 planeter kan være med til at belyse dit forhold til din ven/veninde og/eller din partner. Ved at sammenligne to horoskoper vil du få lært betydningen og vigtigheden af, at der er forbindelser mellem personers planeter.

Som udgangspunkt for kurset anvendes personernes eget partnerskabshoroskop på ca. 12-14 sider samt et tydningshæfte på 10 sider. Der forventes ingen viden om astrologi, da materialet indeholder alt det grundlæggende om astrologi.

Materialet giver et overblik over hvilke fællesenergier parterne er i besiddelse af, når de er sammen. Ved at læse materialet er det muligt at se, hvor fællesenergien fungerer fint, hvor den knap fungerer så fint, og der hvor den helt mangler.

Tydningen i sig selv kan ikke ændre på et forhold, men tydningen kan være med til at påpege de punkter hvor resurserne og udfordringerne ligger, og så er det op til parterne, om de vil tage sig af denne udfordring og rette op på eventuelle manglende balancer.

Et stabilt og holdbart parforhold bygger ikke kun på de harmoniske forbindelser mellem parterne. Det er helt naturligt, at der er uharmoniske forbindelser mellem parterne. Det er ofte de uharmoniske forbindelser, der giver gnisten og lysten til at være sammen. Det er vigtigt, at kunne håndtere disse udfordringer og skabe de fælles retningslinier, som er nødvendige for at opnå parternes egne og fælles mål med livet.

Formålet med tydningsteksterne er, at de kan være med til at sætte gang i jeres kommunikation så forholdet mellem jer, kan blive belyst ud fra jeres egne synsvinkler. Da det er jeres aspekter ved at være sammen, er det også jeres fælles opgave at løse dem.

Det er kun jer selv som ved, hvad i hver især har lært indtil i dag og hvad i evt. mangler at lære i dette liv.

                        

Til toppen af siden


Selvudvikling ud fra Saturn, Chiron og Pluto i horoskopet.

Kurset holdes rundt omkring i landet i foreninger, dag/aften-skoler og lign. steder. Der kræves et kendskab til den grundlæggende astrologi. Der er i dette kursusforløb især fokus på  Saturn, Chiron og Pluto. 

Den enkelte får udleveret et selvudviklingshoroskop og et tydningshæfte.

Selvudviklingshoroskopet indeholder.

En tegning over hvor alle planeterne var placeret i dit horoskop, da du blev født og aspekterne (forbindelserne) mellem Saturn, Chiron og Pluto samt deres aspekter til de øvrige planeter i horoskopet. Hvis der er figurer i horoskopet bliver disse beskrevet og tegnet op med aspekternes rigtige farver. En skriftlig tydning af Saturn, Chiron og Plutos tegnplaceringer, deres indbyrdes aspekter og aspekterne til de øvrige planeter i horoskopet. Dette horoskop fylder ca. 10 - 14 sider.

Tydningshæftet indeholder.

En horoskoptegning med alle dine aspekter, samt en demohoroskop-tegning som indeholder de grundlæggende tekster for at forstå horoskoptegningen. Vi gennemgår nøgleordene for de 11 planeter, 12 tegn og de 12 huse. De 7 aspekttyper beskrives på en side, så du kan lære forskellen på dem. 

En oversigt for nogle af de år, hvor der har været særlig fokus på dine forandringer. En oversigt og tydningstekst, hvis en eller flere af dine figurer er blevet aktiveret. De vigtigste fokuspunkter for sidste, dette og næste år. Nogle sider med tydningstekster, så du kan se eksempler på, hvordan fremtidshoroskopet kan tydes. Dette arbejdshæfte fylder ca. 20 sider.
Til toppen af siden